Diensten

Interim Team- en Projectmanagement
coaching (on the job)

 

Interim teammanagement

Een leidinggevende van uw afdeling blijkt langer afwezig te zijn, of invulling van een vacature blijkt lastig. U heeft iemand nodig die snel instapt, rust in het team brengt en er zo voor zorgt dat medewerkers door met plezier aan de slag te zijn hun doelstellingen behalen. 

 

Interim projectmanagement

U staat aan de vooravond van een (team)reorganisatie. Veel hektiek, belangen en emoties. Maar ook actielijsten en (beslis)organen waar u rekening mee moet houden.  U kunt iemand gebruiken die zorgt voor overzicht, een plan van aanpak, implementatie en borging. Iemand die oprechte aandacht heeft voor teamleden, gesprekken met ze aangaat waarin transparantie over de toekomstplannen centraal staat. 

 

Coaching (on the job)

Vreemde ogen dwingen is een bekend gezegde. Maar ik weet dat, tijdens een opdracht, mijn vreemde ogen een frisse open blik hebben op medewerkers en hun handelswijzen. Waarom doen ze de dingen zoals ze ze doen? Zie ik nog een twinkeling en/of ervaar ik energie? Door als collega het gesprek aan te gaan kan ik op een laagdrempelige manier de spiegel voorhouden en zo inzicht en eventuele beweging creëren.